SKU: DD9580-101

Koop hier de Jordan Brand Paris Saint Germain training sweater 2021-2022 voor dames. Deze trainingstrui voor vrouwen kun je kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Dit betreft de sweater, welke door de club wordt gebruikt als drill top in de voorbereiding op de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022. Deze training top is onderdeel van het Paris Saint Germain Trainingspak 2021-2022

De Paris Saint Germain training top is dit seizoen overwegend blauw met een diagonale band over de mouwen. Boven deze band prijkt de swoosh van Nike.  Op de borst staat alleen Paris Saint Germain logo en  op het midden van de sweater staat het logo van sponsor All (Accor Live Limitless). Beide mouwen bevatten de swoosh van Nike. De hoge hals bevat een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, waardoor de training top nog strakker om het lichaam valt. De mouwen betreffen bovendien raglanmouwen, welke goed meebewegen met de bewegingen van de armen en schouders, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. Deze top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. De PSG trainingstrui heeft een aansluitende pasvorm wat zorgt voor een slank gevoel.  

Wil jij net als Mbappé, Neymar JR, Draxler, Di Maria Verratti, Silva of andere spelers van de Franse club schitteren in deze Paris Saint Germain training top? Klik op de button(s) om de sweater te kopen!

Koop deze producten